Slamsugning

Er kloakken stoppet, oplever du dårlig kloaklugt eller andre kloakproblemer? Så kan det være der er behov for at få en slamsuger forbi. Hos Brdr. Lysemose Anlæg udfører vi en bred palette af opgaver, hvor iblandt kloakarbejde og slamsugning er et af vores specialer. 

Vi hjælper private og erhvervskunder i Faaborg og på resten af Fyn med slamsugning, TV inspektion og andre former for kloakarbejde. Har du brug for professionel kloakservice står vi altid klar - og vi udfører altid arbejdet til bedst mulige kvalitet uanset hvad opgaven er.

Hvad er slamsugning og hvordan foregår det?

Når din kloak og dit afløb er tilstoppet, benytter vi os af en teknik man kalder for slamsugning. Denne teknik udføres ved brug af en vogn man kalder for en slamsuger. Slamsugeren renser kloakken med rent vand og løsner kloakkens slam, fedt osv. så dine rør klar til brug igen.

Hvornår bør man få en slamsuger ud?

Der kan opstå flere tidspunkter, hvor der er brug for at få en slamsuger forbi. Nogle af de tidspunkter er når du oplever: 

  • At afløbet, toilettet eller vasken er stoppet
  • Hvis afløbet ikke kan skylle ud
  • Hvis vandet i toilettet stiger og ikke kan sive ud
  • Dårlig luft fra kloakken
  • Usædvanlige lyde fra afløbet 

Har du problemer med en eller flere af ovenstående? Så tag kontakt til os hurtigst muligt, så rykker vi hurtigt ud inden det i værste fald vil kunne forårsage andre udfordringer. 

Kontakt os 

Tegn på en tilstoppet kloak 

En tilstoppet kloak kan vise sig på flere måde. Men som en regel er der nogle tegn du ikke bør ignorere. Skulle toilettet, vasken eller afløb være tilstoppet er der en god chance for at du har brug for en slamsugning. Der kan også forekomme sig en grim lugt af kloak fra toilet eller andre afløb.

Hvad koster slamsugning? 

Normalt ringer vores kunder ind for at høre hvad prisen på slamsugning koster, da prisen kan variere fra opgave til opgave. Når du ringer ind kan vi tage en snak om situationen, hvorefter vi kan få et klarere billede af opgaven. Når vi ved lidt mere om hvad der skal laves, kan vi give flere oplysninger og udarbejde et uforpligtende tilbud ved interesse for dette. 

Kontakt os allerede i dag hvis du har brug for slamsugning

Har du oplevet ovenstående problemer med dine afløb? Har du brug for slamsugning? Så kontakt os på telefon 24 47 69 38 eller skriv til os via vores kontaktformular eller mail info@brdr-lysemose.dk