Slamsugning

Professionel slamsugning

Hos Brdr. Lysemose Anlæg tilbyder vi som autoriseret kloakmestre slamsugning af din kloak. Vi har mange års erfaring med alle former for kloakarbejde, så skal du have foretaget en slamsugning er du kommet til det rette sted.

Slamsugning i Faaborg og omegn.

Vi hjælper private og erhvervskunder i Faaborg og på resten af Fyn med kloakarbejde, slamsugning og TV inspektion. Har du brug for professionel kloakservice står vi altid klar, og som en regel udføre vi altid arbejdet til bedst mulige kvalitet uanset hvad opgaven er.

Hvad er slamsugning?

Når din kloak og dit afløb er tilstoppet benytter vi os af en teknik man kalder for slamsugning. Denne teknik udføres ved brug af en vogn man kalder for en slamsuger. Slamsugeren renser kloakken med rent vand og løsner kloakkens slam, fedt osv. så dine rør klar til brug igen.

Hvad er tegnene på en tilstoppet kloak?

En tilstoppet kloak kan vise sig på flere måde. Det kan være svært at vide hvad der er galt når man ikke har forstand på emnet. Men som en regel er der nogle tegn du ikke bør ignorere. Skulle toilettet, vasken eller afløb være tilstoppet er der en god chance for at du har brug for en slamsugning. Der kan også forekomme sig en grim lugt af kloak fra toilet eller andre afløb.

Hvad koster slamsugning

Normalt ringer vores kunder ind for at høre hvad prisen på slamsugning koster, da prisen kan variere fra opgave til opgave. Derfor hjælper det at få en snak om opgaven så vi kan få et klart billede af opgaven og derfra kan vi give en mere præcis pris på arbejdet.

Har du brug for slamsugning?

Har du oplevet ovenstående problemer med dine afløb? Har du brug for slamsugning? Så kontakt os på telefon 24 47 69 38 eller skriv til os på mail via vores kontaktformular eller e-mail info@brdr-lysemose.dk.