Etablering af nedsivningsanlæg i Faaborg og omegn

Det er ikke alle steder at der er et offentligt kloaknet i nærheden, til at lede spildevandet væk fra din husstand. Det er ofte i områder udenfor byen, f.eks. i områder med sommerhuse eller landbrug, der ikke er tilsluttet de store offentlige kloakledninger. 

Hos Brdr. Lysemose Anlæg tilbyder vi at etablere nedsivningsanlæg, f.eks. til sommerhuse, landbrug eller gårde i bl.a. Faaborg og resten af Fyn. 
Et nedsivningsanlæg er et anlæg der bliver gravet ned i jorden på din grund, så den ikke er til gene. Nedsivningsanlægget afleder spildevandet ned i jorden, hvor det vil gennemgå en naturlig rensning. 

​Disse anlæg er enten tryk- eller gravitations aktiverede. Netop på dette felt har vi stor erfaring indenfor, og derfor kan vi også hjælpe med professionel rådgivning og vejledning indenfor området. 
Vi udfører også forskellige former for dræningsarbejder, i form af markdræn og omfangsdræn ved huse med og uden kælder.​ Ønsker du at høre mere om dette, så kontakt os. 

Kontakt os allerede i dag

4 fordele ved at etablere et nedsivningsanlæg 

  • Utrolig nem og funktionel løsning, der ikke kræver meget vedligeholdelse
  • Er ikke til gene for hverken udsyn eller pladsen på grunden, da den er placeret under jorden
  • God investering der efter etableringen er billig i drift 
  • Bæredygtig løsning der renser vandet naturligt 

Nedsivningsanlæg pris

Prisen på at få etableret og installeret et nedsivningsanlæg kan variere, da der er forskel på hvor meget arbejde der skal ligges i opgaven. 
Er du interesseret i at høre mere om priserne, eller i at få udarbejdet et tilbud på et nedsivningsanlæg med etablering og installering, så kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak. 

Har du brug for yderligere information om nedsivningsanlægget?

Så skal du blot kontakte os på telefon 24 47 69 38 eller sende os en besked til vores mail info@brdr-lysemose.dk eller via kontaktformularen på siden, så vender vi retur hurtigst muligt. 
Vi rådgiver og vejleder dig gerne, så du får den bedste løsning til din situation.