Ny indkørsel i Faaborg og omegn

Drømmer du om at få en ny flot og indbydende indkørsel? Indkørslen er noget af det første der ses, når både du og gæster besøger matriklen, og derfor er det vigtigt at få lavet en der både opfylder dine ønsker og som samtidig passer til husets stil. 

Hos Brdr. Lysemose Anlæg kan vi hjælpe med at anlægge den indkørsel du drømmer om. 
Vi er specialister i brolægning og anlægsarbejde med mange års erfaring indenfor feltet, hvilket gør at vi kan varetage en bred palette af opgaver. 
Til dagligt holder vi til i Faaborg, men vi hjælper både private, erhvervskunder og kommuner rundt omkring på hele Fyn. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvilken belægning skal man vælge til indkørslen?

Når man skal have anlagt en ny indkørsel, er der flere overvejelser at gøre sig. Først og fremmest skal man naturligvis beslutte sig for, hvor stor indkørslen skal være og hvordan designet skal se ud. Dernæst skal man overveje hvilke materialer der skal anvendes, skal de lægges i et bestemt mønster og skal der indbygges en trappe eller andet?

Det er meget individuelt hvordan folk ønsker at deres indkørsel skal se ud, men fælles for mange løsninger er, at betonsten, betonfliser, brosten og granitskærver er meget populære valg. Det er ikke så underligt at stenene ofte bliver anvendt, da der er mange fordele der gør dem nemme at arbejde med og da de skaber et flot og langtidsholdbart resultat. 

Uanset hvilke ønsker du har, så kan vi hjælpe dig med at skabe din drømme indkørsel. Vi hjælper naturligvis også gerne med inspiration og vejledning, hvis du er interesseret i dette. 

Hvad koster en ny indkørsel?

Prisen på en ny indkørsel er meget varierende fra projekt til projekt. Den konkrete pris svinger alt efter hvor stor indkørslen skal være, valg af materialer, design, farver og om der i samme omgang f.eks. skal lægges en terrasse, en gangsti eller et bed.

Ønsker du at få en konkret pris, så kontakt os og fortæl om hvor stor en indkørsel du har brug for, hvilke fliser eller sten der skal anvendes og hvilke ønsker du ellers har. Derefter kan vi udarbejde et fornuftigt og uforpligtende tilbud til dig. 

Lad os hjælpe dig med en ny indkørsel

Uanset om du ønsker at få etableret en helt ny indkørsel, eller har du nogle spørgsmål du ønsker svar på, så kontakt os uforpligtende på telefon 24 47 69 38 eller send en besked til vores mail info@brdr-lysemose.dk eller via kontaktformularen på siden.