Ny terrasse i Faaborg og omegn

Ønsker du at få en ny flot terrasse? Hos Brdr. Lysemose Anlæg er vi både specialister i flise- og brolægning samt anlægningsarbejde. Vi har mange års erfaring indenfor området og derfor kan vi med garanti hjælpe med at skabe den terrasse du drømmer om. 

Vores virksomhed blev grundlagt i 1948 i Faaborg og kører nu med 3. generation, der til dagligt hjælper private og erhvervskunder samt kommuner rundt omkring på hele Fyn med diverse opgaver. 

En terrasse giver mere værdi 

En flot terrasse vil udover at give boligen mere værdi, også give husets beboere mere værdi i de perioder, hvor vejret tillader mere udendørs tid. Her kan terrassen være samlingspunkt for sommerens grillaftener, eller stedet hvor morgenkaffen eller en god bog nydes. Mulighederne er mange, det vigtigste er blot at få skabt en terrasse du vil få glæde af i mange år frem. 

Kontakt os for at få et godt tilbud

Fordele ved at vælge en flise- eller stenterrasse

Der er flere fordele ved at vælge at få lavet terrassen i sten eller fliser, nogle af dem er:

  • Sten har en utrolig lang holdbarhed, og kan holde længere tid end f.eks. træ 
  • Både sten og fliser er nemme at vedligeholde
  • Mange designmuligheder både ift. farve, mønstre og former 
  • De fleste sten og fliser er meget skridsikre - der kan dog være nogle typer med en mere glat overflade 

Hvad koster en ny terrasse?

Når der skal laves en ny terrasse er prisen meget individuel. Der findes et utal af muligheder for hvordan man kan opbygge og designe en terrasse, samt forskellige muligheder for hvilke materialer der skal benyttes. 
Derfor vil prisen altid variere alt efter hvor omfattende projektet er, og efter hvordan priserne på materialerne er i perioden.
Nogle af de ting der påvirker prisen er:

  • Hvor stor skal terrassen være
  • Hvilke sten eller fliser skal lægges
  • Skal der graves ud eller skal den nuværende terrasse fjernes?
  • Skal terrassen opbygges i niveauer, skal der være med trappe eller andet?
  • Ønsker du i samme omgang at etablere en indkørsel i sammenhæng med terrassen? 

Ønsker du at høre mere om priserne eller at modtage et konkret tilbud på din opgave, så er du velkommen til at kontakte os og fortælle lidt mere om hvilke tanker du har om din nye terrasse. Vi står gerne til rådighed med professionel rådgivning og vejledning, eller med ideer hvis du har brug for inspiration. 

Skal vi hjælpe dig med en ny terrasse?

Selvom hvis du ikke er helt afklaret om hvorvidt den nye terrasse skal lægges med fliser, sten eller noget helt tredje - så er du velkommen til at kontakte os for at få lidt mere information, der muligvis kan hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning. 

Du kan kontakte os uforpligtende på telefon 24 47 69 38 eller ved at sende os en besked via kontaktformularen på siden eller til vores mail info@brdr-lysemose.dk