Installation af rottespærre i Faaborg og på resten af Fyn

Rotter er et problem i de fleste byer, der blandt andet forårsager skader på bygninger, stikledninger, rør og i nogle tilfælde inde i hjemmet. Indimellem sker det nemlig at rotter indtrænger i boligere gennem kloakken. Dette kan ske hvis der ikke er monteret en rottespærre, eller hvis spærren på en eller anden måde er ude af funktion eller er defekt. De fleste rottebesøg skyldes nemlig at kloakken enten er defekt eller ikke er aflukket korrekt. Som autoriseret kloakmester kan vi tjekke din kloak samt rottespærre så du er sikret mod ubudne gæster. Vi tilbyder også at udføre TV inspektion af din kloak inklusiv rapport. 

Hvis du har brug for en autoriseret kloakmester i Faaborg eller et andet sted på Fyn, så kontakt os allerede i dag på telefon 24 47 69 38 eller på mail info@brdr-lysemose.dk og lad os hjælpe med at sikre din kloak fri for rotter. 

Kontakt os hvis du har problemer med rotter

Derfor er det vigtigt med en rottespærre

En rottespærre holder rotterne væk, og sikrer at de ikke kan komme ind i din kloak eller ind i boligen via afløbet. Rotter kan forårsage store skader i bygningerne, da de blandt andet kan finde på at gnave i isoleringen og installationerne. Derudover kan de også bygge reder inde i væggene eller andre steder i bygningen, og hurtigt bliver et par til mange. 

Men det er ikke udelukkende for lugtgener og skader at rotterne skal holdes på afstand. Da de firbenede skadedyr bor og bevæger sig i kloakker og blandt andet lever af affald, kan de være smittebærer af bakterier der kan ramme mennesker med ubehagelige sygdomme. Derfor er det altid en god idé at have monteret en rottespærre eller få tjekket den nuværende, for at holde rotterne ude af både kloakken og hjemmet. 

Lad os hjælpe dig med den nuværende eller en ny rottespærre

Uanset om du skal have monteret en helt ny rottespærre eller have undersøgt om der er opstået komplikationer med den nuværende, så står vi klar til at hjælpe dig. 
Kontakt os på telefon 24 47 69 38 eller send en mail til os på info@brdr-lysemose.dk, så sørger vi for at der kommer en autoriseret kloakmester ud til dig hurtigt. 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.