Etablering af omfangsdræn i Faaborg og omegn

Bøvler du med svamp eller fugt i kælderen, soklen, fundamentet eller væggene? Så kan et omfangsdræn muligvis være den rette løsning på dette problem. Et omfangsdræn er et system der leder vandet væk fra din bolig, og er derfor også en god løsning hvis du tidligere har haft problemer med oversvømmelse i huset.

Vi holder til i Faaborg men hjælper gerne kunder på hele Fyn.

Hvad er et omfangsdræn og hvordan fungerer det?

Omfangsdrænet leder vandet væk fra husstanden gennem nedgravede rør. Rørene leder vandet hen til en brønd og videre til et kloak eller en faskine via et afløbssystem. 

Omfangsdrænet anvendes hvor der er risiko for eller problemer med fugt i bygningens konstruktioner. Vi udfører forskellige former for dræningsarbejde f.eks. i form af omfangsdræn og markdræn både ved huse med og uden kælder. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvornår skal man investere i et omfangsdræn? 

Oplever du at fundamentet er fugtig, eller er kælderen plaget af fugt eller svamp? Det kan blive en dyr affære med fugt i fundamentet, da det både kan give dyre skader på huset og med tiden skabe et dårligt indeklima. I nogle tilfælde kan kældre blive så fugtige at de stort set bliver ubrugelige.

Når der begynder at være udfordringer med fugt eller svamp, er det en god idé at få undersøgt problemet, og helst inden skaden bliver for omfattende. 
Vi foretager altid grundige undersøgelser af hele situationen, så vi når frem til mest effektive og holdbare løsning. Er den bedste løsning et omfangsdræn, så sørger vi naturligvis for etableringen og alt der medfølger. 

Hvad koster et omfangsdræn?

At etablere et omfangsdræn er en større opgave, der skal udføres af en autoriseret kloakmester med den rette ekspertise. Det er ikke en billig investering, men den vil udover at afhjælpe fugtproblemer der også kan resultere i dyre omkostninger, også øge boligens værdi. 

Prisen for at få etableret et omfangsdræn afhænger af den konkret situation. Jordforhold og dybden på hvor langt nede drænet skal etableres, er nogle af de faktorer der er med til at påvirke prisen. 

Ønsker du at få et konkret tilbud, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 24 47 69 38 eller sende os en besked via kontaktformularen på siden eller til vores mail info@brdr-lysemose.dk. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.