Belægning

Søger du en professionel brolægger omkring Faaborg eller et andet sted på Fyn?
Hos Brdr. Lysemose Anlæg har vi stor erfaring med forskellige former for belægningsarbejde. Så drømmer du om en ny indkørsel, terrasse, køkkenhave eller noget helt fjerde - så kontakt os allerede i dag på telefon 24 47 69 38 og få et godt tilbud på din opgave. 

Vi udfører alt indenfor brolægning 

Med mange års erfaring og ekspertise som brolægger, kan vi hjælpe private og erhvervskunder med forskellige opgavetyper. Vi tilbyder blandt andet at anlægge:

Vi udfører belægning med fliser, betonsten, brosten og granit som skærver, brosten, chaussesten samt mange andre typer sten. 

Er du i tvivl om hvilken form for belægning du ønsker, så hjælper vi naturligvis også gerne med rådgivning og vejledning til valg af sten eller fliser. Der findes et utal af muligheder både i form af kombinationsmuligheder, design og mønstre. Vi hjælper dig med at finde frem til den bedste løsning, som både matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os allerede i dag 

Brolægger priser

Vi bestræber os altid efter at give gode priser, dog vil de altid varierer alt efter den enkelte opgave. Nogle af de faktorer der påvirker prisen er omfanget af opgaven samt de materialer der bliver valgt.  
Uanset om det drejer sig om en mindre eller større opgave, så garanterer vi fair priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet og det endelige resultat. 

Ønsker du at få et konkret tilbud eller at høre mere om priserne, så er du velkommen til at tage kontakte til os og fortælle hvad du ønsker lavet. Derefter kan vi give et godt og uforpligtende tilbud på din opgave. 

Ring hvis du har brug for en kompetent brolægger

Hvis du har brug for en kvalitetsbevidst brolægger eller ønsker svar på nogle spørgsmål, så kontakt os på telefon 24 47 69 38 eller send en besked til vores mail info@brdr-lysemose.dk eller via kontaktformularen på side, så vender vi tilbage hurtigst muligt.