Haver

​​Haven er en del af boligen enten, det er privat, boligforening, eller erhverv. Når haven anlægges er der mange ting der skal tages i betragtning. Hos Brdr. Lysemose Anlæg har vores ansatte stor erfaring med diverse haver og alt der følger med. Så har du brug for rådgivning eller en professionel der kan hjælpe dig igennem processen står vi altid klar.

Køkkenhave, prydhave eller legeområde

​Skal der være køkkenhave, prydhave, legeområde, vand, solterrasser osv. Vi kan være behjælpelige med ideer, tegninger og kan samarbejde med havearkitekter og selvfølgelig udfører arbejdet til din tilfredshed. Har du et projekt i tankerne påtager vi os gerne ansvaret. Ingen opgaver er for store eller små.

Haver og vedligeholdelse

Hos Brdr. Lysemose Anlæg tilbyder vi ikke kun anlægning af haver og grønne arealer, men også vedligeholdelse af dem. Er du mindre entusiastisk omkring havearbejde men foretrækker stadig at haven ser godt ud, kan vi tilbyde vedligeholdelse af din have. Vedligeholdelse indeholder en lang række ydelser som beskæring, græsslåning, gødning ukrudtsbekæmpelse regulær pasning af have og meget mere. Der er ikke noget som en flot have til at få resten af dit hus til at stråle, og mangler du hjælp står vi altid klar.​

Anlægning af haver i Faaborg

​Hos Brdr. Lysemose Anlæg har vi hjulpet private og erhvervskunder med haver til private boliger, virksomheder, boligforeninger osv. Skal du have anlagt en have i Faaborg eller et andet sted på Fyn, tilbyder vi gerne vores erfaring og ekspertise så du kan få lige den have du drømmer om.

Få et uforpligtende tilbud på haver.

​Så går du og mangler hjælp til at få anlagt din drømmehave, så giv os et kald. Ring til Lene på 24 47 69 38 eller skriv en mail til os på info@brdr-lysemose.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på haver efter dine ønsker og behov.