Betonarbejde

Betonarbejde i Faaborg og på resten af Fyn

Vi udfører alle former for betonarbejde ved erhvervsbyggeri og boligbyggeri. Fra støbning af fundamenter til etablering af gulve. Har du brug for professionel hjælp til betonarbejde, så kan du regne med os. Vi har stor erfaring med faget og kan sågar også hjælpe med jordarbejde hvis du har brug for en udgravning før betonarbejdet.

Hos Brdr. Lysemose Anlæg har vi i mange år hjulpet kunder med støbning af fundament og andet betonarbejde i Faaborg og på resten af Fyn. Vores virksomhed blev etableret i 1948 og løber på tredje generation. Vi har altid bygget vores virksomhed på tilfredse kunder. Derfor går vi ind for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Kontakt os og få et tilbud

Reparation af gulv eller sokkel

Vi står også til rådighed ved mindre opgaver som reparation af kældergulve eller sokkel og ved etablering af trapper, stolper eller mure til haven eller andet. Ingen opgaver er for store eller små for os. Har du et projekt ved din privatbolig eller ved din virksomhed, så står vi altid til rådighed.

Kvalitetssikret betonarbejde

Hos Brdr. Lysemose Anlæg gør vi meget ud af at tilfredsstille vores kunder med et godt stykke arbejde. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og du kan derfor regne med at din opgave bliver udført til perfektion og til den aftalte tid.

Ønsker du at få et tilbud på betonarbejde?

Nogle mennesker påtager sig selv arbejdet hvis opgaven er mindre og det f.eks. handler om reparationer, men er der tale om større opgaver, er det altid en god idé at kontakte en professionel. Har du brug for en erfaren og professionel fagmand, så står vi altid klar til at udføre betonarbejde i topkvalitet.

Kontakt os på telefon 24 47 69 38 hvis du ønsker at høre mere eller har spørgsmål, eller send en mail til os på info@brdr-lysemose.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi udarbejder også et uforpligtende tilbud på betonarbejde ved interesse for dette.