Jordarbejde

Professionel jordarbejde udføres i Faaborg

Hos Brdr. Lysemose Anlæg har vi stor erfaring med jordarbejde. Vi har hjulpet private og erhvervskunder i Faaborg og på resten af Fyn med terrænregulering, byggemodning af grunde og meget mere.

Som autoriseret kloakmester har vi også stor erfaring med udgravning til f.eks. kælder og rørlægning. Har du brug for vores hjælp med jordarbejde kan vi hjælpe uanset om det er i forbindelse med kloak, have eller hus.

Vi tilbyder følgende jordarbejde:

  • Afrømning af muld til vej
  • Byggemodning af grunde
  • Udgravning til f.eks. kælder og rørlægning
  • Terrænregulering
  • Muldregulering
  • Kapillarlag til huse, for at sikre mod fugt nedefra
  • Bundsand

Har du en opgave der ikke hører ind under ovenstående former for jordarbejde, er du velkommen til at give os et kald og få en snak om opgaven.

Planlægning af jordarbejde

Når der er tale om jordarbejde er det vigtigt at få gjort ordentligt så resultatet holder på lang sigt. Jordarbejde er følsomt overfor vejret. Derfor er det vigtigt at planlægge arbejdet, så vi undgår voldsom blæst, frost eller våd jord, da det kan gøre arbejdet unødvendigt vanskeligt.

Jordarbejde til haveservice

Som anlægsgartnere hjælper vi mange kunder med anlægning af haver. Men nogle gange er kundens vision så langt fra det eksisterende billede at jordarbejde er nødvendigt. Det betyder at vi foretager en terrænregulering så kunden kan få haven lige som de ønsker den.

Få et uforpligtende tilbud på jordarbejde

Så har du brug for jordarbejde af den ene eller den anden grund, så tøv ikke med at kontakte os da vi kan hjælpe dig med enhver form for jordarbejde. Giv os et kald på 24 47 69 38 eller skriv en mail til os på info@brdr-lysemose.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på jordarbejde.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din opgave.