Anlæg

Mangler du hjælp til haven? Hos Brdr. Lysemose Anlæg er vi specialister i alle former for anlægsarbejde. Vi har været i gang siden 1948 og kører nu med 3. generation, hvilket betyder at vi har en utrolig stor erfaring, og tør derfor godt kalde os selv for specialister indenfor området. 

Til dagligt hjælper vi både private, erhvervskunder og kommuner i Faaborg og rundt omkring på hele Fyn med haven og udendørsarealerne, hele året rundt. Så har du brug for en erfaren, men også kvalitetsbevidst anlægsgartner et sted på Fyn? Så ring til os allerede i dag på telefon 24 47 69 38, og lad os hjælpe dig. 

Kontakt os allerede i dag

Anlægsgartner der kan varetage alle opgaver 

Som anlægsgartner udfører vi både de mindre, men også de større og mere omfattende opgaver - vi er meget fleksible og der er ikke den opgave vi ikke kan klare. 

Nogle af de opgaver vi varetager som anlægsgartner er: 

Som din samarbejdspartner lægger vi stor vægt på det gode håndværk, der går hånd i hånd med en service opbygget af tillid. Vores fornemmeste opgave er at levere kvalitetsløsninger, der rammer de ønsker og behov du har, og derfor er kunderne hos os altid i centrum. 

Brug for en anlægsgartner på Fyn?

Skal du have hjælp til at klippe hækken, eller til at anlægge et nyt bed i haven? 
Uanset hvad du skal have lavet, er du er altid velkommen til at kontakte os hvis der er brug for en anlægsgartner, eller hvis du blot ønsker svar på et eller flere spørgsmål. Vi hjælper naturligvis også gerne med vejledning, og giver gerne et kvalificeret bud på en god løsning der matcher de ønsker du har. 

Du kan kontakte os uforpligtende på telefonnummeret 24 47 69 38 eller ved at sende en besked til os på vores mail info@brdr-lysemose.dk eller via kontaktformularen her på siden.