Granit

Granit er også en belægning, i form af skærver, brosten, chaussesten, men kan også være pynt i haven. Hos Brdr. Lysemose Anlæg arbejder vi ofte med granit da det er populært ved mange kunder. Har du brug for hjælp til belægning af granit kan du altid regne med os.

Granitskærver

Granitskærver bruges ofte i sammenhæng med indkørsler og dekorationer til haven. Igennem årene har vi hjulpet med belægning af skærver til diverse formål. Kunne du tænke dig skærver i granit til din indkørsel eller andet, så kan du regne med os.

Granit brosten

Brosten er en gammel kending som gennem tiden har udviklet sig og beholdt sin plads i samfundet som en attraktiv og charmerende løsning for enhver belægning. Brosten i granit er i dag meget normalt i haver og på terrasser i hele landet.

Granit løsninger i høj kvalitet

Så hvis du har tanker om at lave en ny indkørsel til dit hjem eller firma, en sti eller en terrasse til haven påtager vi os gerne din opgave. Vi har stor erfaring med granit i alle dets former og kan hjælpe dig uanset hvilken udfordring du står overfor. Hos Brdr. Lysemose Anlæg sætter vi en stor ære i at udføre arbejde som vores kunder og vi selv kan være tilfredse med. Derfor kan du altid regne med høj kvalitet fra os.

Få et uforpligtende tilbud på granit

Så leder du efter en pålidelig og erfaren anlægsgartner der kan hjælpe dig med en løsning i granit, så tøv ikke med at kontakte os. Lene sidder altid klar ved telefonen så giv hende et kald på 24 47 69 38 og få en snak om din opgave. Alternativt kan du skrive en mail til os på info@brdr-lysemose.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på granit belægningen der passer til dig.