Kloak

Søger du en professionel kloakmester i Faaborg eller et andet sted på Fyn? 
Hos Brdr. Lysemose Anlæg kan vi hjælpe dig! Vi har mange års erfaringer fra større og mindre kloakopgaver for både private og erhvervskunder. 
Vi udfører forskellige typer af kloakarbejde, hvor iblandt nogle af vores opgaver er:

Står du i en akut situation og mangler en kloakmester? Så ring til os på 24 47 69 38 - vi rykker hurtigt ud og hjælper dig. 

Kontakt os allerede i dag

Problemer med kloakken?

Er kloakken tilstoppet, har du haft besøg af en rotte eller oplever du andre kloakproblemer? 
Der kan være flere årsager til at der opstår problemer i kloakken, men de fleste rottebesøg i hjemmet skyldes at kloakken er defekt eller at der ikke er monteret en rottespærre. 

Uanset hvilket kloakproblem du står med, så kan vi hjælpe med at identificere problemet for derefter at udbedre det. Vi har det rette udstyr og ekspertise der skal til for at hjælpe dig med at få kloakken til at fungere optimalt igen.

Vi er autoriseret kloakmester 

Hos Brdr. Lysemose Anlæg er vi autoriseret kloakmester, hvilket er din garanti for et korrekt udført arbejde. ​Vores arbejde er sikret af www.ldmkvm.dk, hvilket er en forsikring for kunderne om, at vi er autoriserede til at udføre kloakarbejdet.

Udover at være autoriseret, er vi utrolig kvalitetsbevidste og derfor vægter vi faglighed og god service højt. Vi mener nemlig at de bedste løsninger kommer fra specialister, der har de rette kompetencer, der overholder aftaler til tiden og der yder den gode service, hvor du som kunde er i fokus. 

Har du brug for en erfaren kloakmester?

Hvis du søger en autoriseret kloakmester eller har du brug for yderligere information, så kontakt os på nummeret 24 47 69 38 eller send en besked til vores mail info@brdr-lysemose.dk eller via kontaktformularen på siden, så vender vi retur hurtigst muligt.